23-04-13

Gezond bezigZeg nou eerlijk, als je dit eten en drinken ziet wil je toch gewoon gezond leven!!??

Wist je dat er in aardbeien heel veel antioxidanten zitten en bijna geen calorieën omdat ze voornamelijk uit water bestaan? Dat is nog eens mooi meegenomen  lekker en gezond.

Over Banaan wordt vaak gezegd dat het je dik zou maken. Maar als je gewoon 1 banaan per dag eet en verder ook gezond eet is er nix aan de hand. Èèn banaan staat gelijk aan 90 minuten energie dus is een ideale vervanger voor energie drank zoals Redbull.

 In ananas zitten ook veel mineralen, vitamines en voedingstoffen en het versterkt je immuunsysteem door de vitamine C ook versterkt het je botten , werkt ontstekingsremmend, is goed voor je spijsvertering en ook geeft dit exotische fruit je energie. Verse ananas is natuurlijk het allerbeste maar is helaas niet altijd beschikbaar. Een goed alternatief is ananas uit blik en dan het liefst op sap en niet op siroop want op siroop krijg je er het dubbel aantal kilocalorieën bij. bijna alle vitamines blijven bewaard in blik

Blauwe bessen zijn niet alleen lekker maar zitten bol van Vitaminen  want naast vitamine A, C B1 en B2 zit er ook calcium, ijzer, magnesium en antioxidanten in. De blauwe bessen worden al eeuwen lang gebruikt voor genezing. Dus buiten het feit dat dit fruit er heerlijk en gezellig uitziet is het ook echt een must in je leven. Ik zeg zomer 2013 gaan we gezond in!!

1 opmerking:

  1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen